Barcoleta

Barcoleta e Ditës

February 28, 2017 portalnewsline 0

Memeci dhe klandestinët Një herë ishin për tu nisur disa klandestinë për në Itali me skaf. Rrugës klandestinët e kishin lënë që në kohë të ndryshme të rrinte njeri prej tyre roje dhe të shifte […]